Pentru a alege produsele dorite, navigati pe site cu ajutorul meniului prin categoriile de produse sau folosind campul de cautare


Alegeti produsul dorit apoi faceti click pe simbolul "CUMPARA".
Produsul va ajunge in cosul de cumparaturi si aveti posibilitatea sa continuati cumparaturile sau sa vi se arate cosul. In situatia in care ati terminat cumparaturile dati click pe "Finalizeaza Comanda"

Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online aveti cele 2 optiuni, "Comanda ca oaspete" -fara a crea un cont, sau "Inregistrează-te și finalizează comanda

dupa care va trebui sa completati detele pentru facturare si sa alegeti modalitatea de plata:
1) Ramburs (contravaloarea coletului se plateste curierului care livreaza. Chitanta va fi emisa de catre curierul cu care se trimite coletul.)
2) Transfer bancar (transfer bancar, pe baza facturii proforme in format electronic)

Urmatorii pasi sunt sa bifati caseta de acceptare a termenilor si apoi sa apasati butonul din dreapata "Confirmă Comanda".

Veti primi un mesaj automat pe adresa dumneavoastra de e-mail care va confirma primirea comenzii iar apoi veti fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru stabilirea ultimelor amanunte.

Livrarea produselor se face pe teritoriul Romaniei prin curierat rapid.
Comenzile plasate pana in ora 18:00 se vor livra in 24h de la primirea comenzii. Comenzile plasate dupa ora 18:00 se vor livra in maxim 48h de la primirea comenzii.

In cazul comenzilor se va aplica un cost de transport, care va fi afisat separat pe comanda si pe factura emisa catre dumneavoastra.
In cazul retururilor de marfa, costul de transport nu se returneaza.

Contact